Banner

Bestanden aanleveren

De aanlevering van goed materiaal bepaalt de betrouwbaarheid van onze gezamenlijk gemaakte afspraken, voor zowel kwaliteit als leverbetrouwbaarheid van uw drukwerk.

Bij voorkeur ontvangen wij van uw kant en klare hoge resolutie PDF-bestanden via de Veldhuis Media Portal, een eenvoudig online systeem waarin u uw drukklare PDF kunt uploaden in de order die voor u klaar staat.
Vervolgens krijgt u online uw proeven te zien, die alleen door u direct goed- of afgekeurd kunnen worden. Wanneer u een pagina afgekeurd heeft, kunt u ook alleen die pagina's vervangen door correctiepagina's.
PDF export instellingen kunt u hieronder downloaden

Mocht u nog problemen ondervinden bij het maken van deze bestanden, neem dan contact op met uw ordermanager.

Portal-Button


Aanleveren adresbestanden

Veldhuis Media aanleverinstructies voor adresbestanden (PDF)
Voor een juiste en tevens tijdige verwerking van uw order dienen adresbestanden gelijktijdig aangeleverd te worden met de drukgerede bestanden. In dit document leest u waaraan de bestanden moeten voldoen.
Wanneer u een gebruikersnaam en een wachtwoord voor de Adressen Upload server heeft gekregen, kunt u hieronder inloggen op de webinterface van deze server.

button adressen

 


PDF export instellingen voor het produceren
van een drukgerede PDF
(Nieuwe versie, november 2018)

Via onderstaande links kunt u een pakket van profielen en export instellingen downloaden.
In het bijgevoegde LEESMIJ bestand, staat een korte instructie voor installatie en gebruik.
In enkele minuten bent u klaar om vanuit Indesign een drukgerede PDF voor onze workflow te produceren. Dit pakket bevat alleen de profielen voor Vellenoffset.
PDF Export Instellingen voor Indesign CS5-CS6 (zip-bestand)
PDF Export Instellingen voor Indesign CC (zip-bestand)

Eventueel kunt u ook deze instructie-video's bekijken.
Download dan wel eerst het pakket met profielen hierboven. Die bevat namelijk alleen de profielen die u voor aanlevering bij Veldhuis nodig heeft.

 

 

 

Bestanden aanleveren via de Veldhuis Media SFTP-Server

Alleen wanneer u een gebruikersnaam en een wachtwoord voor de SFTP-server heeft gekregen, kunt u hieronder inloggen op de webinterface van deze server.
Maakt u gebruik van een SFTP-client, dan moet u als server postbus.veldhuis.nl gebruiken en het protocol op actief zetten

FTP-button