Banner

Bestanden aanleveren

De aanlevering van goed materiaal bepaalt de betrouwbaarheid van onze gezamenlijk gemaakte afspraken, voor zowel kwaliteit als leverbetrouwbaarheid van uw drukwerk.

Bij voorkeur ontvangen wij van uw kant en klare hoge resolutie PDF-bestanden via de Veldhuis Media Portal, een eenvoudig online systeem waarin u uw drukklare PDF kunt uploaden in de order die voor u klaar staat.
Vervolgens krijgt u online uw proeven te zien, die alleen door u direct goed- of afgekeurd kunnen worden. Wanneer u een pagina afgekeurd heeft, kunt u ook alleen die pagina's vervangen door correctiepagina's
(Upload instructies en PDF export instellingen kunt u eventueel hieronder downloaden)

Mocht u nog problemen ondervinden bij het maken van deze bestanden, neem dan contact op met uw ordermanager.

Portal-Button


Aanleveren adresbestanden

Veldhuis Media aanleverinstructies voor adresbestanden (PDF)
Voor een juiste en tevens tijdige verwerking van uw order dienen adresbestanden gelijktijdig aangeleverd te worden met de drukgerede bestanden. In dit document leest u waaraan de bestanden moeten voldoen.
Wanneer u een gebruikersnaam en een wachtwoord voor de Adressen Upload server heeft gekregen, kunt u hieronder inloggen op de webinterface van deze server.

button adressen


Upload instructies en PDF export instellingen

Via onderstaande link kunt u een pakket van profielen, export instellingen en heldere installatie instructies downloaden. In enkele minuten bent u klaar om vanuit Indesign een drukgerede PDF voor onze workflow te produceren.
PDF Export Instellingen voor Indesign CS5 en hoger (zip-bestand, snelle methode, NL versie)
PDF Export Settings for Indesign CS5 and up (Zip-file, fast install, English version)

Video instructies
In duidelijke videofilms word stap voor stap uitgelegd hoe u uw bestanden juist kunt aanleveren. Van het downloaden en instellen van de juiste kleurprofielen, tot aan het exporteren van een kant en klare, drukgerede pdf. Alles komt aan bod.

 

 

Bestanden aanleveren via de Veldhuis Media FTP-Server

Alleen wanneer u een gebruikersnaam en een wachtwoord voor de FTP-server heeft gekregen, kunt u hieronder inloggen op de webinterface van deze server.
Maakt u gebruik van een FTP-client, dan moet u als server postbus.veldhuis.nl gebruiken en het protocol op actief zetten

FTP-button