Banner

Bedrijvenambassadeur van Oxfam Novib

maandag 3 september 2012
Bedrijvenambassadeur van Oxfam Novib

Wij staan als Veldhuis Media voor het waarborgen van de continuïteit van ons bedrijf, en we waarderen ieders inzet als medewerker om dit te waarborgen. Dit is goed voor de toekomst van ons bedrijf en van ieder persoonlijk. Naast het realiseren van dit doel, willen we ook maatschappelijk bijdragen aan de wereld om ons heen. Daarom zijn wij bedrijvenambassadeur geworden van Oxfam Novib.

Een organisatie die zich inzet voor een wereld zonder armoede en met gelijke kansen voor iedereen. Net als wij, gaan zij uit van de kracht en mogelijkheden van mensen zelf. We steunen het microfinancieringsprogramma van Oxfam Novib. Lenen bij een bank is voor arme mensen vaak niet mogelijk. Dankzij onze hulp krijgen mensen in ontwikkelingslanden via een microfinancieringsprogramma een klein krediet. Met deze lening kunnen zij een eigen bedrijfje starten en werken aan een zelfstandig bestaan.
Het bedrijvenambassadeursschap van Oxfam Novib is een netwerk van bedrijven en medewerkers die zich samen inzetten voor een betere wereld, wij werken daar graag aan mee.

Lees meer over Oxfam Novib.